Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Heléna Kozmetika Csapata

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Ormay Éva vagyok, kozmetikus mester, kozmetikus mestervizsga-bizottsági elnök, gyakorlati képzőhely vezető, és közel 50 éves kozmetikusi tapasztalattal rendelkezem. A tudásomat folyamatosan gyarapítom, és nyitott vagyok az újdonságok iránt. 2012 óta dolgozom a Tegoder és 2013 óta a Thalgo professzionális kozmetikai termékekkel. Majd bővült a repertoár: Mina Henna, Starpil és a Green SckinCare márkák is a szívemhez nőttek.

Amit garantálni tudok a vendégeimnek és a kozmetikus partnereinknek: ezekkel a termékekkel végzett kezelések hatásai azonnal láthatóak, és hosszú távú eredményt biztosítanak. Fontosnak tartom a az innovatív, megújuló anyagokat és a személyre szabott bőrápolást. 

Még most is gyakran járok képzésekre, hogy mindig naprakész információkkal tudjak szolgálni a partnereinknek, tanulóinknak, és a legmagasabb színvonalon szolgálhassam ki a vendégeimet.

Pap Szintia vagyok, 2014-ben végeztem kozmetikusként, és azóta a szakmám a szenvedélyem. Kozmetikus, szempilla stylist és sminktetováló vagyok, folyamatosan képzem magam, hogy a legújabb szolgáltatásokat nyújthassam a vendégeim száméra. 2020-ban kozmetikus mester lettem, ami megkoronázta az eddigi törekvéseimet. Fontosnak tartom a minőségi termékek használatát, és sok örömömet lelem abban, hogy kozmetikus partnereinknek is segíthetek abban, hogy ilyen jó minőségű termékekkel dolgozzanak saját és vendégeik örömére.

Az oldal tetejére